kasper van kooten in raalte tijdens nationaal theaterweekend

Het derde weekend van januari ademt Nederland theater tijdens het Nationaal Theaterweekend. De voorstelling Bonte Avond van Kasper van Kooten is op zaterdag 16 januari voor tien euro te bezoeken in het HOFtheater in Raalte. Daarnaast gunt Van Kooten de bezoekers een uniek kijkje achter de schermen. Het Nationaal Theaterweekend is een initiatief dat in het leven is geroepen om aan iedereen te laten zien hoe mooi het is om naar het theater te gaan.

Nationaal Theaterweekend
Het Nationaal Theaterweekend is een initiatief van het Prins Bernhard Cultuurfonds en Het Nationaal Theaterfonds en krijgt financiële ondersteuning van de BankGiroloterij.

Adriana Esmeijer van het Prins Bernhard Cultuurfonds: “Wij nodigen iedereen uit om de magie van theater te beleven. Eenmaal binnen maak je een andere wereld mee en wordt de verbeelding geprikkeld door nieuwe ervaringen. Het derde weekend van januari is een prachtige kans om dat te ontdekken.”

“Met het BankGiro Loterij Theaterweekend willen we én het theatervak vieren én het publiek op een bijzondere manier laten zien wat er bij theatervoorstellingen komt kijken”, vertelt Jort Vlam, directeur van het Nationaal Theaterfonds.

Een bonte avond met Kasper van Kooten
Kasper was op 11-jarige leeftijd met vijf vriendjes de Dolly Dots. De andere vijf hebben na dat hoogtepunt nooit meer opgetreden, maar Kasper nog iedere avond. Waarom toch? Wie wil hij nog steeds een keer zijn? In zijn eerlijkste Bonte Avond ooit geeft Van Kooten antwoord, al dansend en zingend op zijn muziek van de jaren tachtig tot nu.

Achter de schermen
De magie van het theater beleef je normaliter vanuit het rode pluche. Kasper van Kooten geeft een aantal bezoekers echter de mogelijkheid om een kijkje achter de schermen te nemen. Geïnteresseerden mogen van 19.00 uur tot 19.30 uur zijn soundcheck bijwonen. Kaarthouders worden verzocht zich daarvoor aan te melden via info@hofinsalland.nl, vanwege de beperkte beschikbaarheid.

Kaartverkoop
Kaarten voor Kasper van Kooten op zaterdag 16 januari in het HOFtheater tien euro zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via ww.HOFinSalland.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur en vanaf drie kwartier voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op staging2.HOFinSalland.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.