inbreker bk straat blijkt dronkenlap

De BK-straat in Raalte was de afgelopen dagen in rep en roer. Bij twee huizen zou namelijk zijn geprobeerd in te breken afgelopen weekend. In een tuin werd een mobiele telefoon en een aansteker gevonden en in een huis daartegenover zaten ’s ochtendsvroeg sleutels in het slot van de serre. Maar de ‘inbraakpogingen’ blijken toch wat anders te liggen. Het was namelijk gewoon een dronken jongen.

Dankzij een Facebookbericht werd dinsdag de eigenaar van de sleutels en de mobiele telefoon gevonden. De jongen was zaterdagnacht wezen stappen en ging ’s nachts knetter lam terug naar huis. Tenminste, dat was de bedoeling. De jongen dacht dat hij zijn woning had gevonden, maar stond in werkelijk twee straten verderop. In een tuin verloor hij zijn telefoon en aansteker. Toen hij er achter kwam dat het niet zijn huis was, ging hij naar de overkant. Hij wist zo goed als zeker dat hij daar woonde, maar de sleutels waren niet de goede.

Hoe hij uiteindelijk thuis is gekomen, is onbekend. Maar om 7.30 uur op zondagochtend had hij toch zijn eigen bed gevonden, maar zonder sleutels (die nog in het slot van een andere woning zaten) en zonder mobiel.

Nadat hij de hele dag uit had liggen brakken in bed, kwam hij er achter dat hij zijn spullen kwijt was. Hij had geen idee meer van zijn nachtelijke avontuur door de wijk, maar gelukkig kwam hij zijn sleutelbos dinsdag tegen op Facebook. De jongeman heeft enorm veel spijt van zijn tocht en gaat vandaag, ook al vinden de bewoners dat niet nodig, zijn excuses aanbieden.

Ben jij ook al eens zo dronken geweest? Of heb je vrienden die dit geregeld overkomt? We lezen je verhaal graag hieronder…

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.