in beeld special olympics in raalte

Bijna honderd zwemmers met een verstandelijke beperking streden vandaag in Raalter sporthal en zwembad Tijenraan om de medailles. Hier werd namelijk het Special Olympics Regionaal Zwem Evenement gehouden, georganiseerd door SaVAS Raalte en De Klup Deventer. Ook tafeltennissers en handballers kwamen in actie.

De deelnemende zwemmers kwamen van negen verenigingen en stichtingen uit de noordelijke provincies. Burgemeester Dadema van de gemeente Raalte startte om 9.00 uur de officiële openingsceremonie. De Special Olympics vlag werd gehesen, de Special Olympics eed afgelegd en het Special Olympics vuur kwam onder begeleiding van de politiemensen van Torch Run Nederland binnen.

Fotograaf Johan Wolff was aanwezig en maakte onderstaande fotoreportage.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.