iedereen verdient eerste prijs op solistenconcours polyhymnia

Maar liefst 25 optredens werden beoordeeld door een twee‘koppig’ juryteam. De middag werd aan elkaar gepraat door enthousiast Polyhymnia man Veltjen. En….de jury bestond deze middag uit Flip Jonkman (blaasinstrumenten) en Henri Timmerman (slagwerkinstrumenten).

De deelnemers waren goed opgeleid door Alinda Mars en Henrice Palland, zo bleek tijdens de uitvoering van alle deelnemers. Alles liep als een trein. Het is ongelooflijk wat er gepresteerd wordt in zeer korte tijd. De beoordeling werd toegespitst op de jeugd en zo kon het gebeuren dat bij de blazers de hoogste score werd behaald door Mila Pot, vooral door haar prachtige bugelklank. Op de voet werd ze gevolgd door Lisanne Oosterhuis op Es-hoorn. ‘Colors of the wind’ werd prachtig gespeeld door Froukje Pronk, zij werd derde.

Bij de slagwerkers ‘scoorden’ Stan Hulsink en Henrike Palland het hoogst en beide op scherpe trom. Tweede werd direct daar achter de Jeugddrumband met Bongo Solero. Verdienstelijk derde werd Justin Bruins met Bongo Solo.

Bij de blazers kwam als aanstormend talent uit de bus Pleun Velthuis. Zij speelde uitstekend ‘Will you be mine’ op trombone. Bij de slagwerkers was dit de opstapgroep met ‘Easy Beat’.

Het vermelden waard is ook zeker de ‘Lyric etude’ gespeeld door Fleur Veltjen op saxofoon. Ze is al vanaf 1998 lid van Polyhymnia.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.