hoofdrol voor bakkersechtpaar in ongelukfilmpje

Een hoofdrol in een filmje die je liever niet wil hebben. Patrick en José Jorink van Echte Bakker Jorink in Raalte raakten onlangs betrokken bij een ongeluk op de A10 bij Amsterdam. Ze knalden, midden in de spits, achterop hun voorganger. Nou kan dat natuurlijk een keer gebeuren. Maar wanneer er vervolgens een unieke operatie volgt om de auto’s van de weg te krijgen, dan weet je dat de kans groot is dat het gefilmd wordt.

Omdat de auto’s vervolgens muurvast in elkaar zaten en de weg snel vrijgemaakt moest worden, bedenkt weginspecteur Marcel Hogebirk een bijzondere oplossing. De auto’s rijden, nog aan elkaar vast, de spitsstrook op. In het Telegraafitem Wegbewakers is het filmpje te zien.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.