Home / archiefcentraal / hoofdrol voor bakkersechtpaar in ongelukfilmpje

hoofdrol voor bakkersechtpaar in ongelukfilmpje

Een hoofdrol in een filmje die je liever niet wil hebben. Patrick en José Jorink van Echte Bakker Jorink in Raalte raakten onlangs betrokken bij een ongeluk op de A10 bij Amsterdam. Ze knalden, midden in de spits, achterop hun voorganger. Nou kan dat natuurlijk een keer gebeuren. Maar wanneer er vervolgens een unieke operatie volgt om de auto’s van de weg te krijgen, dan weet je dat de kans groot is dat het gefilmd wordt.

Omdat de auto’s vervolgens muurvast in elkaar zaten en de weg snel vrijgemaakt moest worden, bedenkt weginspecteur Marcel Hogebirk een bijzondere oplossing. De auto’s rijden, nog aan elkaar vast, de spitsstrook op. In het Telegraafitem Wegbewakers is het filmpje te zien.

Lees ook

Niels Folgers lijsttrekker van D66 Raalte

RAALTE – De leden van D66 hebben voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 Niels Folgers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.