honderden deelnemers aan de start bij vv heino veldloop 2016

Meer dan 700 fanatiekelingen verschenen zaterdag aan de start van de veldloop in Heino, georganiseerd door de plaatselijke voetbalvereniging. De hardlopers hadden keuze uit de 5 en 10 kilometer.

Dit jaar was er een nieuwe route uitgestippeld, weet NuHeino te melden. Dat zorgde bij sommige hardlopers voor een verrassing: dachten ze een eindsprintje te kunnen trekken naar de finish, bleek er eerst nog een rondje om veld 3 gelopen te moeten worden. Vermakelijk voor het publiek, dat soms de verraste gezichten van enkele lopers zag.

De allerjongsten konden een afstand van één kilometer lopen, en de iets oudere jeugd kon zijn of haar energie opmaken tijdens de 2,5 kilometer loop. De uitslagen van alle afstanden zijn binnenkort hier te bekijken. Weet jij al welke lopers de top 3 op de verschillende afstanden hebben gevormd? Zet het dan gerust hieronder!

De foto’s zijn van NuHeino.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.