hoftheater omgetoverd tot een grote muziekschool

Een kleine 700 inwoners uit de gemeente Raalte kwamen afgelopen zondag naar de Muziek-Maak-Middag die werd georganiseerd door Muziek Netwerk Salland in samenwerking met een twintigtal muziekdocenten en verenigingen. Kinderen konden genieten van diverse optredens, maar vooral ook zelf veel muziek maken. 

Ieder half uur startten er twee nieuwe workshops waaraan deel genomen kon worden. Gitaar en djembé spelen, musical, ‘Kinderen voor Kinderen’ liedjes zingen, een strijkersworkshop, zang en dans enzovoorts; allen zeer goed bezocht.
Daarnaast liep het gebouw vol met kinderen die deelnamen aan een muzikale speurtocht en op diverse plaatsen in het Hoftheater werden uitgenodigd om een muziekinstrument te proberen.

Projectleider Karin Köster van het Muziek Netwerk Salland zat in de organisatie: “Wij hadden gehoopt op 200 kinderen, maar er zijn meer dan 450 kinderen gekomen. Wat een enthousiasme! Wij hopen dat veel kinderen, door deze Muziek-Maak-Middag, de weg naar muziekles of een muziekvereniging weten te vinden.”

Muziek-Maak-Middag gemist en toch belangstelling om een muziekinstrument te gaan spelen? Neem via info@muzieknetwerksalland.nl contact op met de organisatie. Zij kunnen je doorverwijzen naar een leraar van het muziekinstrument van jouw keuze.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.