Home / archiefcentraal / het woord is aan jou in de plaskerk

het woord is aan jou in de plaskerk

In de Plaskerk in Raalte vindt op zondag 24 januari om 19.00 uur de een Oecumenische viering. De Raad van Kerken houdt ook dit jaar een viering van gebed voor de eenheid. Het thema van de dienst is ‘Het woord is aan jou’.

Pastoor Verweij leidt de dienst. Tijdens de dienst werkt de interkerkelijke zang- en gospelgroep FREEDOM en organist dhr. Klaas Bos mee. Na afloop staat er koffie en thee voor ons klaar in het Annahuis.

Lees ook

VVD Raalte pleit voor gevelfonds

RAALTE – De VVD Raalte pleit in een brief aan het Raalter college van B&W …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.