her majesty presenteert deja vu in capellenborg theater wijhe

Na hun vorige eerbetoon aan de Beatles verzorgt Déja Vu dit jaar een eerbetoon aan de legendarische muzikanten Crosby, Stills Nash & Young en hun geweldige songs. Het programma wordt zaterdagavond 30 januari gespeeld. 

In 1969 ontdekten de folkrock legendes Stephen Stills, David Crosby en Graham Nash dat hun stemmen op een fraaie manier bij elkaar kleuren. Her Majesty, met onder andere Zwolse Bertolf, speelt nummers van hun eerste album zoals ‘Suite: Judy Blue Eyes’ en ‘Helplessly Hoping’. Een jaar na het eerste album sluit Neil Young zich aan bij het trio. De groep maakt het meesterwerk ‘Déjà Vu’ dat Her Majesty tijdens de voorstelling integraal ten gehore brengt.

Ook de muziek van de topbands The Byrds, The Hollies en Buffalo Springfield, waar het viertal deel van uitmaakte voor hun samenwerking, staat op de setlist. Naast een muzikaal eerbetoon is ‘Déjà Vu’ een programma waarin op een onderhoudende manier wordt verteld over de jaren zeventig en de achtergronden van de vier muzikanten. Het programma wordt begeleid door beelden.

De voorstelling vindt plaats op zaterdag 30 januari om 20:15 uur in het Capellenborg Theater in Wijhe. Kaarten kosten zestien euro en zijn te koop via staging2.theatersolstwijhe.nl en bij DA drogist Bourquin, Boek en Kantoor Korten en Tourist Info Holstohus.     

Kijk voor meer informatie over de voorstellingen op staging2.theatersolstwijhe.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.