henk dijkslag neemt lenrent over

De uit Wijhe afkomstige en woonachtige Henk Dijkslag, eigenaar van HD Montage & Interieur, neemt het bedrijf Lenrent over met ingang van 1 februari. Henk Dijkslag neemt de uitvoering van het succesvolle in Wijhe gevestigde verhuurbedrijf over van Carlus Lenferink. 

Bij Lenrent kunnen zowel bedrijven als particulieren terecht voor het huren en kopen van bouwmachines en handgereedschappen. Om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn worden de openingstijden verruimt.

Lenrent is vanaf maandag 1 februari van maandag tot en met vrijdag al om 7.00 uur geopend en op zaterdag kun je er terecht vanaf 8.00 uur. Lenrent is gevestigd aan Handelsweg 34 in Wijhe; aan de achterkant van de Formido.

Tijdens de openingstijden van de Formido is Lenrent ook via de Formido bereikbaar tot 17.00 uur. De goede samenwerking tussen Lenrent en de Formido blijft zoals deze was. Behalve verruiming van de openingstijden is Henk Dijkslag ook van plan om het assortiment op termijn uit te breiden. 

Als klant kun je suggesties voor uitbreiding van het assortiment persoonlijk of per mail doorgeven. Lenrent is bereikbaar op het telefoonnummer 0570-524865 of per mail info@lenrent.nl. Voor meer informatie kun je ook terecht op de website van Lenrent: staging2.lenrent.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.