heinoer niet meer verdacht van moord op vrouw in colombia

De politie in Colombia beschouwt de Heinoër Peter niet langer als verdachte in de moord op zijn vrouw in Colombia. De vrouw werd in september vermoord door een klap op haar hoofd op een boot. Ze zou zijn aangevallen door zes gewapende mannen. De buit bedroeg slechts zestig euro. Andere waardevolle spullen bleven liggen. Haar man Peter beweerde dat hij op de wc zat toen zijn vrouw werd gedood. Ook hij kreeg een klap en verloor het bewustzijn. Zijn vrouw vond hij later dood op het dek.

De politie in Colombia twijfelde in eerste instantie over de verklaringen van de oud-dierenarts in Heino. Zo vond de politie het opmerkelijk dat de buit klein is en dat hij met een mobiele telefoon belde. Hij had namelijk ook een meer betrouwbare marineradio aan boord van het zeilschip Lazy Duck.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.