gv rats onthult nieuw eigen logo

GV Rats, de voormalig Rhönradafdeling van RGV Kwiek, heeft zaterdag haar eigen logo onthuld. Sinds 1 januari van dit jaar is de vereniging namelijk als losgekoppeld van Kwiek. En daar hoort natuurlijk een nieuw logo bij.

GV Rats staat voor Gymnastiekvereniging Rhönrad Actief Turnen Salland. Als zelfstandige vereniging kan Rats zich naar eigen zeggen beter op de sport focussen en het kwaliteitsbehoud daarvan. Daarnaast wil men de sport nog beter onder de aandacht brengen bij de jeugd.

 
GV Rats liet zaterdag in de spelzaal in Raalte de leden, potentiële leden en andere belangstellenden een spetterende show zien. Alle discplines vanuit het Rhonrad kwamen aan bod, op alle niveau’s werd er een demo gegeven aan de ruim 150 aanwezigen. Wethouder Gosse Hiemstra hield een mooi betoog over deze nieuwe vereniging en wenst hen alle goeds en veel sportiviteit toe.

Foto’s: Johan Wolff

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.