Home / archiefcentraal / groot aantal ontslagen dreigt bij nagel raalte

groot aantal ontslagen dreigt bij nagel raalte

Transport Online meldt dat het volgens het personeel al lange tijd rommelt bij Nagel. Dat begon allemaal toen Nagel Duitsland bezuinigingsmaatregelen waren opgelegd die in Raalte niet goed werden ontvangen. Zowel een medewerker van de afdeling personeelszaken van Nagel Raalte als betrokken vakbondsbestuurders melden aan Transport Online dat het personeel slecht nieuws zal krijgen. Maar vanwege geheimhoudingsplicht, wordt er niet gezegd wat de mededeling precies zal zijn.

Lees ook

Carolien Jonkman: Luisteren

Steeds meer mensen luisteren naar zichzelf en zijn zich bewust van wat er in hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.