gratis kinderclinics voor de bunkercroos

Om kinderen goed voor te bereiden op de jaarlijkse Bunkercross houdt Johan Kats van AV Daventria speciale crossclinics. Op drie woensdagmiddagen kunnen kinderen zo gratis kennis maken met rennen door de blubber.

Modderspatten in oren. Regendruppels aan neuzen. Blubber in sokken. En tóch blij, tevreden en energiek: dat word je van de Daventria bunkercross. Al zeven jaar lang rennen onder het statige toezicht van het monumentale landhuis ieder jaar weer honderden lopers over de ijzige bunkers van de Koude Oorlog en door dit feeërieke bos bij de Haere. Dit jaar vindt de bunkercross plaats op 6 maart.

Om kinderen een beetje voor te bereiden op de bunkercross, houdt Daventria op drie woensdagmiddagen crossclinics. Deze speciale ‘oer-is-stoer’ crossclinics hebben een speelse opbouw, waarbij er afwisseling is tussen spel en hardlopen. Van boompje verwisselen naar estafette-loopje. Van parcours verkennen naar hard door de blubber rennen. Van bochtjes oefenen naar wedstrijdje modderspatten verzamelen.

Aan de oer is stoer cross-clinics mogen alle Deventer kinderen in de basisschoolleeftijd gratis meedoen. Vind je het leuk om mee te doen? Mail dan even met Johan Kats: johan.kats@yahoo.nl 

De crossclinics vinden plaats op 10, 17, 24 februari, tussen 14.00 en 15.00 uur op landgoed de Haere. Verzamelen op de parkeerplaats. Iedereen die door de clinics zo enthousiast geworden is en wil meedoen aan de bunkercross op 6 maart kan zich opgeven bij Johan Kats

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.