go ahead verliest thuis tegen jong psv

In de eerste helft was de eerste goal wel voor Go Ahead. De Kogel kopte eerst net naast, daarna schoot hij op de paal. Drie maal is scheepsrecht: daarna ging de bal er toch in na een vrije trap. Na een half uur maakte de club uit Eindhoven de 1-1. Go Ahead kreeg nog een kans op 2-1, maar dat feestje ging niet door. Met een 1-1 ruststand kon er nog van alles gebeuren.

Een kwartier na rust was de 2-1 gemaakt. Het was een kopbal uit een corner. De Deventenaren kregen nog twee kansen, maar die werden niet benut. Het bleef 2-1 en daarmee verloor Go Ahead thuis in de Adelaarshorst tegen Jong PSV.

Johan Wolff maakte een fotoserie van de wedstrijd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.