geweren kaarten en kogels bij sv de treffer

SV De Treffer houdt iedere eerste vrijdag van de maand een recreantenavond waarbij iedereen welkom is. Heb je zin om een gezellig avondje te komen schieten met vrienden, familie of collega’s? Geweren, kaarten en kogels worden door De Treffer, geopend van 19.00 tot 23.30 uur, ter beschikking gesteld.

Tijdens deze avond krijg je eerst uitleg door een ervaren schutter over het geweer en de juiste houding. Na deze uitleg mag je zelf aan de slag om een complete serie (20 kaarten/2 schoten per kaart) of een gedeelte hiervan te schieten. Eventueel kan er met een groep in competitie verband geschoten worden. Na afloop is er in de kantine de mogelijkheid om de resultaten te bespreken onder het genot van een hapje of drankje. Uiteraard krijg je een uitdraai van de resultaten mee naar huis.

Wil je je opgeven voor de recreanten avond, maak dan gebruik van het aanmeldingsformulier welke je kunt vinden op onze site staging2.svdetrefferheino.nl.

Prijs:
Acht euro p.p.

Data:
5 februari
4 maart
1 april

Het minimale aantal aanmeldingen is vijf personen.
Bij minder aanmeldingen zal er geen recreanten avond plaatsvinden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.