Home / archiefcentraal / geslaagde onderlinge wedstrijden r g v kwiek

geslaagde onderlinge wedstrijden r g v kwiek

De jaarlijkse onderlinge wedstrijden van R.G.V. Kwiek vonden afgelopen zondag 24 januari plaats. Om 9.00 uur ’s morgens waren turners en turnsters aan de beurt. De wisselbeker voor degene met het hoogste puntentotaal is naar Isa Kosters gegaan, die een totaal behaalde van 34 punten. Na de wedstrijd mochten alle jongens en meiden die het leuk vonden meedoen met de workshop turnen en acro-gym.

’s Middags werd gedanst in verschillende categorieën. Dit jaar is de Conny-bokaal naar Liz Kieftenbeld gegaan. Zij had een totaal van 271 punten. Naast de bokaal werd er een aanmoedigingsprijs uitgereikt. Deze bokaal is voor het aanstormend talent en is gewonnen door het duo Alisha van Mourik en Lotte van Gaal. Zij hebben een totaal van 269 punten gehaald. Na deze wedstrijd konden anderen meedoen met een workshop ‘Dance’.

Foto’s: Marit Otte 

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.