geslaagde examenochtend judo vereniging salland

Op zaterdag 16 januari heeft in Sporthal de Heidepark in Lemelerveld voor de eerste keer de gezamenlijke slip- en bandexamens plaatsgevonden. Ruim 50 judoka’s deden op deze ochtend hun examen voor een nieuwe slip of band. Deze judoka’s moesten voor het kritische oog van de trainer de aangeleerde technieken en worpen laten zien.

Voor de ouders, opa’s en oma’s een mooi moment om hun (klein) kind te bewonderen tijdens het uitoefenen van hun sport. Alle judoka’s hebben het examen behaald, enkele leden hebben vanwege hun vorderingen een niveau overgeslagen.

Een gezellige en geslaagde ochtend die waarschijnlijk opvolging krijgt. Meer informatie over judo in Raalte en Lemelerveld kunt u lezen op staging2.jvsalland.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.