geslaagd horstdartstoernooi broekland

De inschrijvingen voor het Horstdartstoernooi in Broekland liepen meer dan goed en er ontstond een grote reservelijst. Desondanks kon zondag 24 januari bijna iedereen die zich had opgegeven meedoen. Er werd gestart met maar liefst 96 enthousiastelingen.

De organisatie denkt dat de goede prestaties van de Nederlanders tijdens het tv-toernooi doorslag gaf en het aantal inschrijvingen daardoor massaal toenam.

Na vele partijen, spannende en minder spannende, zijn Jan-Willem Bannink (Raalte) en Patrick van Langen (Wijhe) eerste en tweede geworden. Tim Welgraven (Holten) werd derde en Wilfred Lubbers (Wijhe) vierde. In de verliezersronde werd Jacco Kappert (Wijhe) eerste en Berty Oude Nijeweme (Den Nul) tweede. De hoogste finish, 164, werd gegooid door Michel Zwijnenberg (Heeten).  

Opgave voor het koppeltoernooi van 28 februari is nog mogelijk via een mailtje naar horstdarts@home.nl of telefonisch via Dick Valk, 0570-531833. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.