gemotiveerd tdt salland overwint

Ingestuurd verslag

TDT Salland verscheen zaterdag 16 januari 2016 in het Gelderse Beltrum tegen het Combinatieteam DIOS IJsselstreek gemotiveerd achter de damborden. De Sallanders wonnen. Winstpartijen werden geboekt door de Vroomshoper Hilco Braakman, de Deventenaar Paul Olde Hanhof, de Raaltenaar Ab Steenbergen en de Schalkhaarder Herman Zuurveld. Goede remises waren er voor de Raaltenaar André Klein Tank, de Deventenaar Frank Nuesink en de Colmschatenaar Jan Preuter.

Vanaf het begin van de wedstrijd waren de tussenstanden in het voordeel van de Sallanders. Op verschillende borden was heel aardig slagwerk te zien. In de tweede klasse B van de KNDB komt TDT Salland nu voor op een gedeelde zesde plaats. Bij winst op zaterdag 30 januari 2016 in de thuiswedstrijd tegen het jeugdteam MTB 3 uit Hoogeveen kan weer aansluiting worden verkregen bij de topploegen in deze klasse. Promotiekansen zitten er echter niet meer in.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.