geef je op voor samenloop voor hoop raalte

In navolging van de meer dan honderd andere locaties waar de 24-uurswandelestafette SamenLoop voor Hoop nu al succesvol is georganiseerd, houdt KWF Kankerbestrijding Raalte op 28 en 29 mei 2016 een editie in Raalte. Op zaterdag 7 november is de wervingscampagne officieel van start gegaan.

SamenLoop voor Hoop is een 24-uurswandelevenement, waarbij door wandelteams van circa tien tot vijftien mensen geld wordt ingezameld voor kankeronderzoek. Tevens worden (ex-)kankerpatiënten in het zonnetje gezet. Een etmaal lang wandelen teams in estafetteverband om hun solidariteit met (ex-)kankerpatiënten te tonen en het leven te vieren. Het is geen wedstrijd, maar een wandelestafette waarbij teamleden uit een wandelteam elkaar afwisselen. Er loopt minstens één teamlid als symbool van de voortdurende strijd tegen kanker. Deelnemers hoeven dus geen getrainde lopers te zijn. De Wandelteams zullen acties bedenken om geld in te zamelen in de weken voorafgaand aan SamenLoop voor Hoop, maar ook tijdens Samenloop voor Hoop.

SamenLoop voor Hoop Raalte wordt gehouden op Sportpark Ramele op het terrein van AV Salland. Het bruist er deze 24 uur van activiteiten voor deelnemers en bezoekers. Zo staan er tijdens het evenement kramen van de teams en zijn er (muzikale) optredens. 

Zonder deelname is er geen SamenLoop voor Hoop Raalte. Loop daarom als familie, bedrijf, vriendengroep of vereniging mee met de SamenLoop voor Hoop Raalte. De eerste opgave gebeurt door de teamleider. Opgave van de andere teamleden volgt dan later. Op 22 februari is de eerste teamleiders bijeenkomst. Geef je zo snel mogelijk op, want dan ontvang je alle informatie.

Wil je meer weten of wil je een team opgeven, kijk dan op staging2.samenloopvoorhoop.nl/raalte of mail naar samenloopvoorhoopraalte@gmail.com

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.