geef je op en klaverjas je gek

Het dertigste Open Broeklands Klaverjas Kampioenschap individueel wordt op zondag 31 januari weer gehouden. De organisatie hoopt naar eigen zeggen dat het grote aantal deelnemers van voorgaande edities zich ook dit jaar weer aanmelden voor het toernooi. De wedstrijd wordt gehouden in zaal ‘De Hoppe’ en start om 13.30 uur. De zaal is vanaf 12.30 uur geopend. 

De wedstrijd gaat over vijf ronden van zestien geven. Tot 21 januari kan aangemeld worden bij Café De Hoppe via 0570-531226 of via info@dehoppe.nl. Het inschrijfgeld bedraagt vijf euro per persoon inclusief een kop koffie.

Naast de hoofdprijs zijn er evenals eerdere jaren vele prijzen te winnen. De prijsuitreiking is direct na afloop van het toernooi. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.