g v rats de nieuwe rhonradvereniging in salland

De rhönradgroep van RGV Kwiek is per 1 januari zelfstandig verder gegaan als nieuwe vereniging onder de naam G.V. Rats (Gymnastiekvereniging Rhönrad Actief Turnen Salland). De nieuwe naam is een korte en krachtige naam. De vereniging hoopt daarmee een goede link te hebben gelegd naar de rhönradsport en de gymnastieksport. “Met de nieuwe vereniging denken wij de sport een nieuwe impuls te kunnen geven, waardoor we nog meer kinderen enthousiast kunnen maken.”

Op zaterdag 30 januari vindt een evenement plaats van 11.30 tot 14.00 uur in Spelzaal Tijenraan om de nieuwe vereniging te vieren. Tevens wordt het nieuwe logo onthuld, vinden er demonstraties van huidige leden plaats, worden alle disciplines geïntroduceerd en wordt er een workshop ‘Basis Rhönradturnen’ voor kinderen van acht tot en met twintig jaar gehouden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.