fotoclub salland exposeert in schuilenburg raalte

Fotoclub Salland exposeert vanaf 11 januari in Schuilenburg aan de Landrechtweg 2, Raalte-Noord een selectie van foto’s die gemaakt zijn naar aanleiding van het jaarthema ‘water’. Aan het begin van een nieuw jaar maakt de programmacommissie het jaarthema bekend. Met dat thema gaan de leden vervolgens op eigen gelegenheid met hun fototoestel aan de slag. Aan het einde van een jaar worden op een clubavond de resultaten bekeken, besproken en wordt er een selectie gemaakt van de te exposeren foto’s.  

De geselecteerde foto’s van het jaarthema va 2015 kunnen de komende maanden in Schuilenburg bekeken worden op de tweede etage. Meer informatie over Fotoclub Salland op staging2.fotoclubsalland.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.