formido raalte begint nieuwe jaar met nieuwe uitstraling

Formido Raalte begint het nieuwe jaar met een grondige verbouwing. Zo is er straks ruimte voor een nieuw verfconcept met mengmachine en wordt de keuken- en schuifdeurkastenshowroom vernieuwd. Hierdoor krijgt de klant nog meer inspiratie. Maar dat is niet het enige wat gaat veranderen bij de bouwmarkt aan de Heesweg in Raalte.

“We komen na de verbouwing weer lekker nieuw en fris voor de dag”, vertelt bedrijfsleider Dennis Nijland enthousiast. “Na de verbouwing krijgt de klant nog meer inspiratie plus weer de services als vanouds. Daar gaan we ook flink op inspelen. Bovendien zijn er straks geen ‘verplichte’ looproutes meer, is er meer overzicht in de winkel en komt er vast personeel op de keuken-, badkamer en verfafdeling. En om het nog mooier te maken, krijgen wij ook nog een extra bezorgbus. Hierdoor kunnen we op elk gewenst moment bezorgen.”

Nijland vertelt vol trots over de plannen en kan niet wachten tot hij het de klanten kan laten zien. “We gaan ook een aantal nieuwe concepten uitrollen. Zoals het nieuwe verfconcept van Formido, met een professionele Wijzonol mengmachine. Ook gaan we onze keuken- en schuifdeurkasten showroom vernieuwen.”

Van de verbouwing, die in de tweede week van januari van start gaat, zal de klant volgens Nijland weinig merken. “Tenminste, ik hoop zo min mogelijk. Uiteraard gaan we niet dicht. Maar een beetje overlast is helaas niet te voorkomen.”

De verbouwing moet in week 10, begin maart, afgerond zijn. “En dan volgt er natuurlijk een spectaculaire opening! Hoe? Dat ga ik nog niet verklappen.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.