Home / archiefcentraal / fishermans friend strongmanrun en strongsisterrun

fishermans friend strongmanrun en strongsisterrun

De trainingen voor de Fisherman’s Friend StrongmanRun Obstacle Mud Challenges starten zondag 17 januari. In aanloop naar het evenement op 3 en 4 september worden StrongmanRunners en StrongSisters door middel van acht obstaclerunclinics ondersteund in hun training.

Hoewel de StrongmanRun en StrongSisterRun pas over acht maanden plaatsvinden, is de belangstelling voor de obstaclerunclinics op 17 januari al groot. “In deze clinics besteden we met name aandacht aan de techniek van deze tak van sport. Een groot aantal ervaren trainers neemt de runners mee langs een parcours met allerlei obstakels.

Het gezamenlijk trainen in een groep om je voor te bereiden wordt als erg stimulerend ervaren. Je krijgt zo tips voor je eigen training en je leert specifieke skills die je prima kunt gebruiken”, volgens Marian Freriks, één van de organisatoren.

Extreme Workout en Booty Challenges
De obstaclerun clinics voor de StrongmanRunners, ‘Extreme Workout’ is van 9.30 tot 11.30 uur. De ‘Booty Challenge’, de obstaclerunclinic voor StrongSisters, is van 10.30 tot 12.30 uur. Beide clinics starten vanaf De Wilgenweard in Nijverdal.

Informatie en aanmelding
Meer informatie over de obstaclerunclinics is te vinden op
www.strongmanrun.nl en www.strongsisterrun.nl.

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.