exclusieve whiskys gestolen bij willems mitra raalte

Bij Willem’s Mitra in Raalte zijn onlangs diverse bijzondere whisky’s uit de winkel gestolen. Dat laat eigenaar Willem Schimmel op Facebook weten. Schimmel denkt dat er een bende actief is in de regio, want ook Drankspeciaalzaak Horsthuis in Rijssen kampt met whiskydiefstal.

“Ik mis onder meer een Bowmore van achttien jaar en een Cardhu.” Ook zegt Schimmel een signalement te hebben van de dader of daders. Horsthuis laat via Facebook weten dat de prijzen van de gestolen goederen per fles variëren van 175 euro tot 400 euro. “Eén van de merken, de Glenglassaugh, is nauwelijks nog te verkrijgen. En van een andere fles, de Yula, zijn er slechts honderd beschikbaar in Nederland.”

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.