excelsior broekland komt met komedie

Toneelvereniging Excelsior komt met een komedie op de planken. Het stuk dat zij speelt, ‘Zo’n heerlijk huisje buiten’, is geschreven door D.J. Eggengoor.

Verhaal
Tandarts Tazelaar heeft zich met zijn vrouw in een knus boerderijtje op het platteland gevestigd. De buren, een boeren echtpaar, komen al snel kennismaken. Vooral de boer is een komisch mannetje. Als dan ook nog een kunstzinnige vriendin langs komt, die voor de zoveelste keer van haar man is weggelopen, is het feest compleet.

Bezoekersinformatie
De voorstelling vindt plaats bij ‘De Hoppe’ in Broekland aan de van Dongenstraat 5 en 9 op vrijdag 22 januari om 20.00 uur, zaterdag 23 januari om 20.00 uur, woensdag 27 januari om 19.00 uur (voor ouderen 55+) en vrijdag vrijdag 29 januari. De kosten voor volwassenen bedragen 7,50 euro inclusief één kopje koffie en voor kinderen tot en met vijftien jaar 5 euro. Kaarten zijn te bestellen bij ‘De Hoppe’ in het café of telefonisch via 0570-531226. Vol is vol.

Vrijdagavond 29 januari is er namens het toneel en in samenspraak met ‘De Hoppe’ een grandioze slotact. Dit optreden vindt na afloop van het toneel plaats in het café. 

Meld je nu aan op de Facebookpagina van de toneelvereniging en maak kans op twee gratis kaarten.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.