en weer een kop staartje bij kruispunt bos

Het is meer dan wekelijkse kost dat auto’s bij kruispunt Bos op elkaar schuiven. Dit ongeval is de vierde in drie weken. Ook nu is het een kop-staart-botsing. Twee auto’s zijn er bij betrokken. Politie en ambulance zijn ter plekke. We weten nog niet hoe gewond de betrokkenen zijn.

Het gevaar op kruispunt Bos vanuit Heino naar Raalte is door toename van het aantal auto’s door de jaren heen flink toegenomen. In de spits is de wachtrij voor de verkeerslichten zo lang geworden, dat de eerste stilstaande auto’s – vanuit Heino bezien – direct na de bocht staan. Als je vrolijk vanuit Zwolle komt rijden heb je daar net lekker de gang er in. En uitwijken kan niet meer, sinds er vanaf de afslag Knapenveldsweg een middendrempel op de weg is aangelegd. Die drempel moet voorkomen dat verkeer van Raalte naar Heino de weg oversteekt naar de benzinepomp.

Direct na het ongeval stond het verkeer vanuit Heino vanaf de afslag Knapenveldweg muurvast. Bestuurders die de afslag voorbij waren kunnen geen kant op tot de twee verongelukte auto’s afgevoerd zijn. Chauffeurs die de Knapenveldweg nog niet voorbij waren, nemen massaal die afslag als sluiproute om zo met een omweg en over veel te smalle binnenwegen uiteindelijk weer bij kruispunt Bos terecht te komen.

En dan is het nu wachten op het volgende ongeval…

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.