elske dewall ontroert en enge buren gaat op muzikaal onderzoek uit

Elske DeWall brengt haar nieuwe cd ‘Velvet Soldier’ op vrijdag 29 januari ten gehore in het HOFtheater in Raalte. Zij speelt onder begeleiding van haar vijfkoppige band nummers waarin kracht en kwetsbaarheid afgewisseld worden. Op zaterdag 30 januari gaat Enge Buren op onderzoek uit naar de verschillen tussen mannen- en vrouwenmuziek in de voorstelling ‘Ruk!’. Acts, sketches en muzikale stijlen worden door de drie mannen met elkaar verweven tot een zinderende show waarbij het publiek wordt meegezogen in de zoektocht.

Elske DeWall – Velvet Soldier
Singer-songwriter Elske DeWall, onder andere bekend van de titelsong van Moordvrouw, speelt op vrijdag 29 januari nieuwe nummers welke liefde, vergankelijkheid van dingen en doorzettingsvermogen als onderwerp hebben. De naam ‘Velvet Soldier’, van zowel de voorstelling als haar derde cd, verwijst naar haar persoonlijke fluwelen soldaat. Haar helper, degene die haar opraapt als het nodig is, of samen met haar, schouder aan schouder, vecht en liefheeft. Iedereen heeft zo iemand nodig in zijn omgeving. Of misschien hebben we allemaal zo iemand in ons, dat zachte en tegelijk strijdbare.

Deze voorstelling vindt plaats op vrijdag 29 januari om 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten 22 euro.

Enge Buren – Ruk!
Enge Buren gaat op zaterdag 30 januari in op de muzikale voorliefde van vrouwen en mannen. Waarom raakt zij meer verrukt door de harmonie en romantiek, waar hij meer neigt naar bonkende ritmes en vocaal geweld? Of is deze stelling slechts gebaseerd op een generaliserend vooroordeel en zijn Enge Buren totaal van de pot gerukt?! Op muzikale cabareteske wijze onderzoeken de Buren de verschillen en overeenkomsten.

Deze voorstelling vindt plaats op zaterdag 30 januari om 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten 21 euro.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFinSalland.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur en vanaf drie kwartier voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op staging2.HOFinSalland.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.