elfde editie kleintje carnaval middel van start

Carnavalsvereniging De Middelsloekers uit Middel houdt op zondagmiddag 31 januari voor de elfde keer haar Kleintje Carnaval. “Wie had elf jaar geleden gedacht dat in zo’n kleine kern carnaval zo succesvol zou worden. Geheel in lijn met voorgaande edities wordt dit feest doelbewust een week voor de officiële carnavalsfeesten georganiseerd. Naburige carnavalsverenigingen kunnen zich dan alvast opwarmen.”

Deze middag is er geen prinswisseling, zoals voorgaande jaren. Dit is al gebeurd op hun eerste gala-avond in hun jubileumjaar op de tiende van de tiende, waar Prins John de eerste en zijn adjudant Anita werden gepresenteerd. De muziek wordt verzorgd door DJ Wesley en om het feest compleet te maken zullen de The Annonanno’s een spetterend optreden verzorgen.

De deuren van het Buurthuis aan de Oude Deventerweg staat zondagmiddag 31 januari vanaf 15.00 uur wijd open voor iedereen die in het Sloekersgat de opening van het eerste carnavalsfeest uit de regio van dit jaar wil vieren. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.