eindelijk waterplassen op kruispunt bos verleden tijd

Hé, wat zien we daar!? Een kolk in de fietsoversteek bij kruispunt Bos? En de plassen zijn verdwenen! Het duurt even, maar dan heb je ook wat.

Het moment is dan daar. De wateroverlast voor de fietsers is aangepakt. Niet met een bordje dit keer, maar echt aangepakt. Er is een kolk geplaatst in de weg, zodat het water nu keurig wegloopt.

Wij besteedden de afgelopen jaren geregeld aandacht aan het waterprobleem. Een advies van een deskundige voor het plaatsen van een kolk en vele natte broekspijpen later, lijkt er dan nu eindelijk een oplossing te zijn. 

Waarom dat zo lang moest duren? Wij denken omdat niemand eigenlijk echt goed wist (of wilde weten) wie verantwoordelijk was voor de oplossing. De provincie vertelde ons dat ze wel over het autodeel gaan, maar fietspaden zijn van de gemeente. De gemeente zei dat net andersom. En Rijkswaterstaat liet ons terugbellen, maar dat was na anderhalf jaar nog steeds niet gebeurd.

Enfin, wat gezegd mag worden is dat het probleem in ieder geval is verholpen. Dat hopen we tenminste, want die kolk moet nu zijn nut wel gaan bewijzen uiteraard. We houden jullie op de hoogte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.