eindelijk nieuw bestuursmodel imminkhoeve

“In de afgelopen maanden hebben we samen met de bestuursleden van Stichting Vakantiecentrum voor Gehandicapten de Imminkhoeve, toegewerkt naar een nieuw bestuursmodel voor Imminkhoeve, het Raad van Toezicht-model”, zegt Ron Koopmeiners, Directeur-Bestuurder van stichting Imminkhoeve. “Al sinds de jaren 70’ verzorgen we vakanties voor mensen met een beperking, een chronische ziekte of een hoge leeftijd. Zowel de vakantiebranche als de zorgbranche zijn de laatste tijd sterk veranderd. Dit daagt ons uit om ons vakantie aanbod dynamischer, professioneler en persoonlijker op de markt te zetten. Om dat te bewerkstellingen hebben we gekozen voor dit nieuwe model”.

Hiervoor is ingestemd met de benoeming van drie nieuwe leden. Eén van de nieuwe leden, Jan van Dijk, is de nieuwe voorzitter. Hij volgt Gerrit Dankelman op, die na maar liefst 20 jaar bestuurslidmaatschap aftreedt. Ook Alice Makkinga en Babette Offenberg treden af als lid van het bestuur. Tot Directeur-Bestuurder is benoemd Ron Koopmeiners die de afgelopen 4 jaar actief is geweest als Directeur van Stichting Vakantiecentrum voor Gehandicapten de Imminkhoeve. De overige leden van Raad van Toezicht zijn Popko Muller en Rogier Lukas. Met deze structuurwijziging is Imminkhoeve klaar voor de toekomst.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.