eerste ijsbaan al open oversteekplaats kruispunt bos

De ijsbaan is ontstaan op de permanenten plas water waar fietsers na iedere regenbui op getrakteerd worden. Gewoon doorfietsen is dan geen optie. Je moet de benen optrekken om je schoenen fatsoenlijk te houden.

Maar nu hoeft dat niet meer. De waterplas van zo’n zes vierkante meter is bevroren. ’t Is wel even oppassen als je er overheen fietst, maar wie gewoon rechtdoor gaat, die redt het wel.

We hebben trouwens een gerenommeerd grondverzetter een kijkje laten nemen op de kruising. “Kwestie van een kolkje plaatsen”, was zijn conclusie. Zo gepiept en niet te duur dus. Maar ja, dan had kruispunt Bos nu geen natuurijs gehad.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.