Home / archiefcentraal / echte bakker jorink crossloop echte crossloop

echte bakker jorink crossloop echte crossloop

Met de Echte Bakker Jorink Crossloop is zondag de veertiende editie van het Sallands Cross Circuit afgesloten. Het werd een echte wintercross die niet voor iedereen even eenvoudig was. De deelnemers moesten door de sneeuw en blubber en ondanks het zonnetje, was het behoorlijk fris.

Op de 10 kilometer was de eindoverwinning al voor de crossloop in Raalte duidelijk. Raaltenaar Jos Verdaasdonk won maar liefst zeven crosslopen. De laatste crossloop liet Verdaasdonk, net als een aantal andere lopen, schieten. De overwinning ging bij de mannen zondag naar Zwollenaar Arne Mulder. Bij de dames was Jacelyn Gruppen uit Stuifzand (Drenthe) de snelste. De 5 kilometer werd bij de mannen gewonnen door Raaltenaar Martin Breunissen. Bij de dames was Josje Peters uit Zwolle de snelste.

De volledige uitslag vind je hier
Foto’s van de Crossloop zijn er nog niet. Zodra de organisatie ze heeft, vind je ze hier

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.