eaglesfans helpen hun aanvaller uit de blubber

Nick de Bondt heeft donderdagavond op een bijzondere wijze kennisgemaakt met de onvoorwaardelijke steun van Go Ahead Eagles-supporters. De 21-jarige aanvaller van de Deventer club werd namelijk een handje geholpen toen hij met zijn auto vast was komen te zitten in de modder.

De Bondt dacht tijdens het trainingskamp in Rheden warm de oefenwedstrijd van zijn team – tegen NSC Nijkerk (6-0 winst) – te kunnen kijken vanuit de auto. Naar verloop van tijd kreeg hij echter te maken met een probleempje. De voorwielen van de wagen van De Bondt waren namelijk tot halverwege in de blubber gezakt, waardoor hij geen kant meer op kon.

Met hulp van een aantal supporters werd dat probleem verholpen. Het leverde de fans een rondje in de kantine op.

[tweetwidget type=”single” query=”685189100509478912″ height=”50″ limit=”1″ autoscroll=”0″]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.