eagles zou bijna rond zijn geweest met lodeweges

Volgens Timmer – die doorgaans goed is ingevoerd – zouden Lodeweges en De Eagles al meerdere gesprekken gevoerd hebben om in Deventer aan de slag te gaan als technisch manager, maar koos de Canadees uiteindelijk toch voor de beloften van PEC.

Dennis Demmers – de huidige man langs de lijn in Deventer – staat er vooral bij de vaste supportersschare van de Eagles niet al te best op. Zij vinden dat de selectie nog best tot mooie resultaten in staat kan zijn, maar dat de keuzeheer er iedere keer voor zorgt dat het misgaat. Demmers kwam onder stoom en kokend water aan het roer toen Foeke Booij ontslagen werd. Maar ook Demmers kon degradatie vervolgens niet voorkomen.

Lodeweges speelde in het grijze verleden overigens als prof bij De Eagles. En hij heeft recent een bewogen trainersloopbaan achter de kiezen. Zo stapte hij over van Cambuur naar Heerenveen en dat is zoiets als een doodzonde in Friesland. Bij Heerenveen moest hij vertrekken wegens slechte resultaten waarna Foppe de Haan de boel ineens op de rit leek te krijgen. Maar zaterdag speelden de elf van Foppe tegen de nieuwe werkgever van Lodeweges en die had blijkbaar genoeg bedrijfsgeheimen mee weten te nemen om de Friezen op een enorme zepert te tracteren. 5-2 voor PEC

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.