dw makelaardij breidt team uit

De woningmarkt in Nederland zit al enige tijd in de lift. Ook in de regio Salland is de woningmarkt in beweging en neemt het aantal transacties weer toe. Voor DW Makelaardij was dit het afgelopen jaar goed te merken. Een vrije avond of zaterdag zat er voor eigenaar Dirk Woesthoff amper meer in. Om de persoonlijke en betrokken aanpak te waarborgen werd het tijd voor uitbreiding van het personeelsbestand. Sinds begin dit jaar versterkt Bart Brummel het team van DW Makelaardij.

“Na vier jaar werkzaam te zijn geweest bij een makelaarskantoor in Apeldoorn werd het tijd voor een nieuwe uitdaging”, aldus Bart Brummel, afkomstig uit een echt ondernemersgezin. “Die uitdaging heb ik gevonden bij DW Makelaardij. Dirk en ik hanteren dezelfde principes: Persoonlijk en eerlijk advies. Betrokkenheid is voor mij belangrijk, want juist de relatie met de opdrachtgever maakt dit werk zo leuk. Voeg daaraan toe dat het kantoor al actief is in de regio die ik van kleins af aan goed ken (onder andere Olst en Deventer) en je begrijpt waarom ik de stap heb gemaakt.”

Dirk Woesthoff: “Met Bart binnen de gelederen hebben we naast een jonge makelaar ook een vertrouwd gezicht voor Olst en Deventer aan ons team toegevoegd. Hij zal zich voornamelijk gaan richten op de aan- en verkoopbegeleiding van onroerend goed in de regio Olst en Deventer. Daarnaast is Bart inmiddels al druk bezig met het opzetten van onze Social Media kanalen. De afgelopen week zijn onze nieuwe Facebook en Twitter pagina gelanceerd. Verkopers van DW Makelaardij beschikken nu over een extra verkoopkanaal. Woningzoekenden kunnen de pagina juist volgen om op de hoogte te blijven van het nieuwste aanbod in de regio. Voordat een nieuwe woning op Funda staat aangemeld kan de woningzoekende al een bezichtiging inplannen. Zo gaan we met het kantoor met onze tijd mee en zijn we op alle fronten actief voor onze opdrachtgevers!”

Voor meer informatie over Bart of DW Makelaardij kun je terecht op http://staging2.dwmakelaardij.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.