duo stringendo opent nicolaasconcertenreeks

Dat de harp en de mandoline een unieke combinatie vormen, kun je 10 januari ontdekken tijdens het optreden van het Duo Stringendo in de Nicolaaskerk in Wesepe. Het duo Annegreet Rouw (harp) en Ferdinand Binnendijk (mandoline) bestaat sinds 2011 en heeft een gevarieerd klassiek repertoire opgebouwd, van barok tot moderne composities.

Op zondagmiddag 10 januari speelt Stringendo onder meer werken van Beethoven, Scarlatti, Ibert en Fauré. De musici, die een korte toelichting geven bij de te spelen stukken, sluiten hun optreden af met twee originele werken voor de combinatie mandoline en harp.

10 januari 2016 om 15.00 uur (14.30 uur is de deur open)
Locatie: Nicolaaskerk in Wesepe
Kaarten zijn verkrijgbaar aan de deur of via staging2.denicolaasconcerten.nl
Entree: € 12,50 (inclusief consumptie)
Kinderen jonger dan 12 jaar mogen gratis komen luisteren en kijken.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.