Home / archiefcentraal / dronken pool uit vrachtwagen gehaald

dronken pool uit vrachtwagen gehaald

De politie heeft dit weekend een dronken Poolse vrachtwagenchauffeur klemgereden op de Ganzeboomlaan. Dat laat een getuige weten. “De dronken Pool is in Raalte-Noord uit zijn vrachtwagen gehaald. Een oplettende automobilist zag de tankwagen slingeren en belde de politie, waarna hij in de bebouwde kom werd aangehouden.”

Volgens de getuige wilde de trucker in eerste instantie niet meewerken met de politie en dus werd hij onder lichte dwang gearresteerd. De trankwagen werd tijdelijk bij de Jumbo in Raalte-Noord geparkeerd.

Lees ook

Geen monumentale status voor arbeiderswoningen Olsterkampweg

OLST/WIJHE – Vier montagewoningen uit de wederopbouwperiode aan de Olsterkampweg in Olst krijgen geen monumentale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.