dikke cheque voor geloofs gemeenschap marienheem

Plaatselijk Belang Mariënheem en de geloofsgemeenschap hebben tot en met 2017 een subsidiebedrag toegewezen gekregen van Provincie Overijssel. Het gaat om een totaalbedrag van 14.755 euro. De subsidie is bedoeld voor het uitbouwen en invoeren van het actieplan dat eind 2015 werd gepresenteerd door de projectgroep.

Het actieplan wordt uitgebouwd en geïmplementeerd in het vervolgproject: ‘“Geloven” in een leefbare gemeenschap Marienheem gaat breed’. Geïnteresseerden worden daarbij uitgedaagd om mee te denken en te helpen met de eerder aangedragen bouwstenen. In de komende periode wordt het concrete verloop van het vervolgproject uitgedacht.

Alle inwoners van Mariënheem krijgen binnenkort een flyer in de brievenbus en zij kunnen ideeën aandragen bij de projectgroep.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.