derde programma andermans veren live in theater podium heino

Het derde programma van Andermans Veren Live!, ‘Er is altijd een derde’, wordt vrijdagavond 15 januari gespeeld. De succesvolle voorgangers ‘Kijk omhoog’ en ‘Voor de prijzen en de roem’ werden al eerder gespeeld in THEATER Podium Heino.

Het muzikale paradepaardje ‘Andermans Veren’ van Kick van der Veer is al jaren te luisteren op de radio. Hetzelfde programma biedt cabaret en kleinkunst vol liedjes een podium. De groep reist al een aantal jaar door het land om hun muziek naar de Nederlandse podia te brengen. Dit jaar reist de groep met het programma ‘Er is altijd een derde’ door het land.

In het nieuwe programma staat het getal drie centraal. Samen met Kick van der Veer hebben Jelle Amersfoort, Johan Hogeboom, Bas Mareé, Jurrit de Bode en Dorien Haan een selectie gemaakt van de mooiste kleinkunst liedjes van het land. De voorstelling verrast met een nieuwe kijk op hits en melodieën van Boudewijn de Groot, Herman van Veen, Acda en de Munnik en meer. Via Twitter (@andermansveren) kunnen bezoekers hun favoriete theaterlied aanvragen voor de voorstelling.

Deze voorstelling vindt plaats op vrijdag 15 januari om 20.30 uur in THEATER Podium Heino. Kaarten kosten 12,50 euro en kunnen gekocht worden op staging2.podiumheino.nl, bij de Smulbaai en het Dorpshuus in Heino.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.