deelnemers scc trotseren kou en regen in heeten

Ondertussen was het Pieter Mans die de 10 kilometer het snelst aflegde. De Arnhemmer finishte in 35:19 en bleef daarmee Raaltenaar Jos Verdaasdonk (35:33) voor. Het brons ging naar Dalfsenaar Ralph Schepers, die 36:36 nodig had. 

Bij de dames was Sarah-Lynn Reuver uit Wijhe oppermachtig op de 10.000 meter. Ze passeerde de finish na 44 minuten en 36 seconden en bleef achtervolger Leonie Bouwmeester uit Enschede ruim voor (48:55). Aafke Willemsen uit Nieuw Heeten eindigde als derde in een tijd van 48 minuten en 58 seconden.

Bekijk hier de volledige uitslagen. De foto’s zijn overigens van Alex en Ramon Witteveen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.