de kogel krijgt alsnog doelpunt op zijn naam

Leon de Kogel heeft er sinds vrijdag weer een doelpunt bij. Zonder in actie te komen welteverstaan. De KNVB besloot namelijk dat hij en niet Randy Wolters de eerste treffer in het uitduel tegen Telstar (1-2) op zijn naam krijgt.

De Kogel werd na het duel al wel op het officiële wedstrijdformulier gezet, maar op de beelden leek het alsof Wolders het laatste zetje aan de bal had gegeven. Toch werd het doelpunt op de officiële topscorerslijst later weer weggehaald; De Kogel kwam op 15 goals te staan en zakte zo van een gedeelde tweede plek naar een derde plaats.

Maar nu komt het doelpunt dus alsnog op naam van de Eagles-spits. Daarmee staat hij weer gelijk met Thomas Verhaar van Sparta Rotterdam.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.