de bibliotheek salland start derde cursus klikandtik in raalte

De nieuwe ronde van de cursus Klik&Tik in de Bibliotheek Raalte start op dinsdag 9 februari. Gedurende tien weken leren de cursisten hun eerste stappen op de computer en internet te zetten. Er is nog plek in deze groep.

Het internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven. Informatie van de overheid, belastingaangifte doen, tweedehands koopjes, een reis boeken, bankzaken regelen, dat kan tegenwoordig allemaal via internet. Voor alle mensen die moeite hebben om hun weg te vinden op internet biedt de Bibliotheek Salland de cursus Klik&Tik aan in Raalte.

Heb je ook een computer maar wil je jouw digitale vaardigheid verbeteren? Wil je graag meer op de computer doen, maar weet je niet goed hoe het werkt? Wil je informatie zoeken maar weet je niet goed waar je deze kunt vinden? Onder deskundige begeleiding leert je in tien lessen op interactieve wijze de geheimen en mogelijkheden van het internet ontdekken.

De cursus bestaat uit de volgende onderdelen:

  1. Het internet op
  2. Websites bekijken
  3. Zoeken met een zoekmachine
  4. Invullen en aanvragen
  5. E-mailen
  6. Downloaden

Er wordt gewerkt met kleine groepen van maximaal tien deelnemers, die worden begeleid en ondersteund door twee docenten. Deelname aan de cursus Klik&Tik bedraagt vijftien euro. Dit is inclusief het bijbehorende oefenboek van Klik&Tik.

Het gaat hierbij om de periode dinsdag 9 februari tot dinsdag 13 april van 09.30-11.30 uur bij De Bibliotheek, Passage 6, Raalte. Je kan je aanmelden in de Bibliotheek of via telefoonnummer: 0572- 36 36 37.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.