de beentjes los niet van troon gestoten tijdens volleybaltoernooi

Het jaarlijkse stratenvolleybaltoernooi vond dit jaar voor de veertigste keer plaats op zondag 10 januari. “Het was een gezellige en sportieve drukte in de benedenzaal en de kantine van Sporthal de Lange Slag in Wijhe”, aldus de organisatie Rood-Wit ‘75. Drie nieuwe teams hebben zich dit jaar aangemeld voor het toernooi. “Het toernooi zit weer in de lift en dat is fijn om te zien. Mensen vinden het toch weer gezellig en belangrijk om sportief met een team de middag door te brengen.”

Met maar liefst veertien teams werd er uiteindelijk gestreden om de eerste plaats, die dit jaar net als vorig jaar gewonnen is door ‘De Beentjes Los’. Verder is er nog een prijs uitgereikt aan het team ‘Balkenbrijers 4’. Dit team is vanaf de oprichting van het volleybaltoernooi deelnemer. “Het was een gezellige en sportieve middag met veel publiek langs de kant. Op een paar blessures na was het een geslaagd toernooi.”

“Het was extra leuk dat deze middag Airplay Radio haar programma live uitzond vanuit de kantine en de benedenzaal. Professioneel werd het programma verzorgd, de standen bijgehouden en diverse mensen van de vereniging geïnterviewd.” De toernooi commissie is erg enthousiast over het verloop van het toernooi, de opgave van de deelnemende teams, de aanwezigheid van Airplay en de hulp van alle vrijwilligers deze middag. 

Uitslag
1 de Beentjes Los
2 Henk’s Harem
3 de Nulletjes
4 Lekker hé
5 Liters Bier
6 Transformers for Ever
7 Cap & Co
8 Ratatouille
9 Balkenbrijers 4
10 Roerdomp
11 de Erekoeien
12 Die Wasserballen 7
13 Down voor dummies
14 Gallinago Gallinago

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.