d66 past motie oplaadpalen aan

D66 heeft besloten de door haar voorgenomen motie over het plaatsen van oplaadpalen aan te passen naar aanleiding van diverse berichten in de media en verkregen informatie van bedrijven die de palen plaatsen. Volgens D66-raadslid Peter Moorman vertroebelen berichten over de plek waar laadpalen moeten komen de discussie. “Waar het echt om moet gaan is hoe we als gemeente een versnelling realiseren in het stimuleren van emobiliteit en dus duurzaamheid. Gelet op de kosten voor het plaatsen van een oplaadpaal, die volgens het bedrijfsleven de helft bedragen van het bedrag waarmee de gemeente rekent is een uitrol voor alle kernen mogelijk.” In de motie, die vanavond mede wordt ingediend door SP en de PvdA, wordt het college opgeroepen om in alle kernen van de gemeente Raalte oplaadinfrastructuur te realiseren. De uitwerking daarvan wordt aan de gemeente overgelaten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.