Home / archiefcentraal / cursus bloemschikken in raalte

cursus bloemschikken in raalte

Bloem Service Ingrid start in februari weer met een cursus bloemschikken in Raalte. De cursus wordt gegeven door Ingrid Smit, gediplomeerd bloemist. Er worden verschillende bloemstukken gemaakt; onder meer een voorjaars- en een paasstuk. 

De cursus bestaat uit totaal zes lessen. Je kunt kiezen om de lessen overdag of in de avonduren te volgen. Deelname bedraagt 19,50 euro per les, inclusief bloemen, schaal, materiaal en koffie en thee. Voor meer informatie kun je kijken op www.bloemschikken.tk of bellen naar 0572-357037 of 06-30389411.

Lees ook

Schuur aan Haarweg in Lemelerveld afgebrand

LEMELERVELD – Vanmiddag heeft een grote brand gewoed in een schuur aan de Haarweg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.