cda ambitie n35 gaat verder dan knooppunt bos

Met het aanpakken van het knooppunt Bos is de verwachting dat de problemen zich zullen verplaatsen naar Mariënheem. Tijdens de Statenvergadering (afgelopen woensdag) heeft het CDA een motie ingediend om in elk geval te starten met een inventarisatie van de problematiek in Mariënheem. “Helaas was hier geen meerderheid voor in de Staten.”

Om te kunnen zorgen voor goede doorstroming van de N35 en de bereikbaarheid van de provincie te waarborgen, is een investering van het Rijk noodzakelijk. “Het CDA heeft Gedeputeerde Staten in een motie gevraagd om in kaart te brengen wat de problemen bij Mariënheem precies zijn en wat er aan financiële middelen nodig is om deze problemen op te lossen. Daarnaast is het CDA van mening dat de lobby richting Den Haag sterker moet worden ingezet om rijksgeld beschikbaar te krijgen voor het oplossen van de knelpunten op de N35. Ondanks dat er geen meerderheid was voor deze motie, blijft het CDA zich inzetten om de knelpunten op de totale N35 aan te pakken.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.