cas ronckers geeft ultiem huiskamerconcert culture club

Ook in het nieuwe jaar staan er weer mooie huiskamerconcerten op de agenda bij Culture Club de Haere. Cas Ronckers staat op 10 januari in de huiskamer.

Sinds de 18-jarige Cas Ronckers mee deed aan het programma de beste singer songwriter van Nederland heeft hij al aardig wat successen geboekt. Zo werd hij samen met zijn band vorig jaar bekroond tot 3FM Serious Talent en stonden ze al in het voorprogramma van Rowwen Hèze, Stevie Ann, Kensington en DeWolff.

Cas schrijft zijn liedjes meestal boven de bloemenzaak. Op jonge leeftijd kreeg hij al een gitaar in handen dankzij zijn vader. Op 6-jarige leeftijd begon hij daadwerkelijk met gitaarspelen en ging hij lessen volgen. Toen hij ontdekte te kunnen zingen werd het gitaarspelen voor hem ook steeds interessanter, hij ging zichzelf nu begeleiden en trad hier en daar op. Zijn deelname aan de beste singer songwriter bleek een goede zet.

Zondag 10 januari staat Cas Ronckers in de huiskamer van Culture Club de Haere. Aanvang om 18:00 uur en een kaartje kost 10 euro, te reserveren via website. Voor het huiskamerconcert kun je genieten van maaltijd die Culture Club serveert vanaf 17:00 uur voor 10 euro. De maaltijd graag 48 uur van tevoren reserveren.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.